Dimarts, 19 Mai 2020 23:26

Reflexió a les famílies: les intel•ligències múltiples.

 

Han passat molts dies de confinament ens els que la convivència amb els fills i les filles ens ha fet adonar-nos de moltes coses a les que no havíem posat prou atenció.

Un dels aspectes que han sorgit és el caràcter de cada criatura, magnificada per les condicions en les que hem viscut, Això ens ha fet veure que la meua filla és una gran científica, al meu fill li encanta la cuina, la meua filla és una gran escaladora, el meu fill és youtuber,... i parem ací per què la llista d’aficcións que estem descobrint podria ser molt llarga.

Davant aixó, què fem?

·         (opció 1) No, no,... jo sols vull que la meua filla aprenga les lletres i els números

·         (opció 2)  Ei, si al xiquet li agrada, que vols que faça?

·         (opció 3) No se de que parles, la meua xiqueta és normal.

·         (opció 4) Ai, si, que el meu és futbolista, i eixos guanyen molts diners,...

Tu quina opció has escollit? I sobretot, perquè?

És una bona pregunta, sobre la que és important prendre un minut per reflexionar. I per això us volem recordar el video que sempre passem a l’inici de l’escolaritat en 3 anys: les intel·ligències múltiples. En eixe video expliquem com entenem nosaltres l’aplicació d’eixa teoria a l’escola i ara és el moment en que podem veure la seua aplicació amb el màxim esplendor.

Cadascú de nosaltres desenvolupa una forma especial i pròpia d’intel·ligència, que és el què ens fa únics, com la petjada digital. Nosaltres, a l’escola, intentem potenciar eixes diferències, afavorint l’expressió única i individual de cada criatura. Pensem que a la vida en societat, cada persona ha d’expressar la gran potencialitat que duu en nàixer, i fem el possible per que així siga.

A la societat que estem creant, necessitem eixes grans persones que seran els vostres fills o filles. Confiem en elles i ells.

 

 

 

 

PD: Si necessiteu alguna cosa, que comentar el que siga o algun dubte, podeu en posar-se en contacte amb nosaltres i entre totes i tots ho resoldrem.

Si teniu alguna reflexió per compartir, també ens la podeu passar.

Teniu la via del Remind o pel correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.