Dilluns, 10 Mai 2021 17:24

La importància de la salut al llarg de la nostra vida.

Escrit per

By: Daniel

 

Des dels nostres inicis estem envoltats de personal sanitari que ens cuida, i ajuda, des del naixement fins als nostres últims dies.

La salut va acompanyada de l'educació i juntes ens permeten comprendre la importància de la prevenció de les malalties.

La importància de cuidar la salut també abasta l'aspecte psicològic i les emocions. Tindre una actitud positiva davant la vida, entaular relacions personals sanes, limitar les situacions d'estrés i propiciar l'optimisme són pràctiques molt beneficioses, ja que ens ajudaran al fet que la nostra salut millore.

I jo... què puc fer per fomentar el meu benestar?

No hi ha una recepta única per tenir cura de la qualitat de vida. Cada persona, en funció dels seus gustos, motivacions i coneixements, utilitzarà diferents eines. Hi han hàbits que ens poden ajudar a tots/es. Hàbits de vida saludable

  1. Mantenir-se físicament actiu. L’activitat física regular permet cuidar del nostre cos i del nostre estat emocional.
  2. Aprendre coses noves Aprendre coses ens permet mantenir-nos actius, vitals. Les activitats que fomenten la creativitat són molt recomanables.
  3. Cuidar de les relacions personals Les relacions personals són bàsiques per a la nostra salut.
  4. Procurar-se un suficient descans Un bon descans nocturn ens permet la recuperació i el manteniment del nostre estat vital.
  5. Mantenir una dieta saludable Una bona alimentació és fonamental perquè el nostre sistema nerviós i la resta d’organisme funcionin adequadament, influint així en la nostra salut emocional
Més en aquesta categoria: « EL PÀDEL Ciclisme a Oliva »