Dimarts, 21 Juny 2022 23:38

Les autores i els autors

Escrit per

Sisé A

   
   
   Hola! Soc Kalina, tinc 12 anys i aquest any acabe primària. M’agrada viatjar, el volei i estar amb les meues amigues i amics. Tinc moltes ganes de començar l’institut, tant com per la pressió dels exàmens com per a conèixer a gent nova.

De major no se lo que vull ser, perquè encara no se què m’agrada.

M’agrada l'anglès i en general aprendre llengües noves. El meu color preferit és el rosa però m’agraden tots en general.

Potser ja no puga veure a alguns dels meus amics perquè tots no aniran al mateix institut . Mai oblidaré tots els anys que he passat ací. Tampoc oblidaré a totes les mestres que m’han donat suport en tot, des de Esperança fins a Adriana. He segut molt feliç ací i sempre ho agraïre 

   
  Hola! Soc Amira, tinc 12 anys , el meu aniversari es el 08/01. M'agrada molt l’esport però sobre tot el volei i el taekwondo. De major m'agradaria ser mestra de primaria o psicòloga. Si no poguera ser-ho em podria dedicar a l’esport: ser esportista d'elit de taekwondo o de volei.

M'agrada fer esport, jugar a jocs de taula, estar amb els meus amics, la platja i els animals. Tinc dos conills, els 2 mascles i es diuen: Oreo i Kinder . El meu color preferit es el marro encara que m'agraden quasi tots els colors (no m’agrada el taronja ni els colors neó).

Hola soc Mar Roig Bohigues i soc de 6é A. M’agradaria que el món en el futur siga menys contaminant, que hi haja menys plàstics, que la gent per compte de tirar la porqueria pel terra o a la mar la tiren als contenidors corresponents, que tots els cotxes siguen elèctrics, que no maten a tants animals, no a les guerres i el més important no a la violència ni al racisme.  
  Hola me llamo Andreu y tengo 12 años. Me gusta jugar al fútbol, mi comida preferida es la hamburguesa, cuando estoy aburrido intento imaginarme cosas, mi asignatura preferida es educación física, me gusta jugar a la play y sobretodo con mi tío al FIFA.

Mi color preferido es el negro, juego al fútbol en el Oliva CF, aunque mi equipo preferido es el Barcelona. Juego al fútbol desde los tres o cuatro años.

El curso que viene me voy al instituto Gabriel Ciscar.

   
   Tayyab
Hola soy Juan y tengo 11 años. Me gusta mucho dibujar y pintar, escuchar musica de rap. Mis asignaturas favoritas son lengua, educación física y arte.

Tengo una gata que se llama Luna.

 
 

.Hola, sóc Irene.

Tinc 11 anys vaig naixer el 5 de setiembre del 2010.

Tinc una germana bessona que es diu Esther, el meu color preferí es el morat i tinc dos gallines que es diuen Lluna i Piruleta.

M'agrada jugar al pàdel, al volei i a futbol, vaig al conservatori i toque l'oboè.

M'agrada quedar amb les meues amigues viatjar amb la meua família.

El meu llibre preferit es Invisible, la meua pel·li es Harry Potter i la meua serie es Blue Water Surf.

M'agradaria viatjar a Londres, illes Canàries..., i el meu lloc preferit on viatjar es Cedrillas.

 

 
 Xavi
   
 Hola, soc Joan, i aquesta és la meua descripció.

Tinc dotze anys, vaig nàixer el 16 de gener de 2010. Tinc un germà bessó que li diuen Pau, és per 6 minuts major que jo.

El que més m’agrada és practicar esport i jugar als videojocs.

Practique futbol al Club De Tenis Oliva de banda esquere, i piscina al poliesportiu.

M’agraden molt els animals, el meu preferit és el cocodril i el tauró, tinc una tortuga i dos peixos, un blau i l’altre taronja.

M’encanta anar a l’escola perquè veig als meus amics i aprenc molt perquè aquest any m’ha tocat una bona mestra.

Les meues assignatures preferides són Educació Física i Valors.

Aquest any m’ha tocat amb un tutor molt bo així que estic molt content.

 Salva  
 Carlos
 Jaume
  Hola, sóc Oriol i vaig a l’Escola Verge dels Desemparats. La meua experiència en el col·le a sigut molt bona perquè he fet molts amics, hem anat a molts llocs i ens han ensenyat moltes coses, per exemple: a respectar, a ser bona gent, a posar- se al costat de l’altre,… Els professors són molt bons i busquen sempre el millor per a nosaltres.

De major jo voldria ser Futbolista o Professor d’Educació Física com Maite.

El futur jo l’imagine tot ple de cotxes elèctrics, sense guerres, en igualtat, amb robots a casa i envoltat de bona gent.

 

Sisé B

 

 Hola, soc Atreyu i tinc 12 anys.

Tinc 4 gats i 9 gallines. M´agrada dormir, fer surf, i kung-fu.

La meua assignatura preferida es naturals i de major m’agradaria ser Bioleg.

La meua cançó preferida es Doom, el meu llibre preferit és “La historia interminable” (sabieu que el meu nom és el del protagonista del llibre?), la meua pel·licula preferida es “Ette” i serie “Stranger Things”.

M´agradaria viatjar a Mexic i el meu lloc preferit on viatjar es Las Marianas.

L´any que ve men vaig al instritut Gregori Mayans.

El meu millor amic es Hugo.

 
 Ruben
   
 Cohen
 Josep  
   Emma

 Hola, sóc Esther.

Tinc 11 anys vaig naixer el 5 de septembre del 2010.

Tinc un germana bessona que es diu Irene, tinc dos gallines que es diuen Lluna i Piruleta .

M’agrada jugar a pàdel, volei, futbol…

Toque l'oboè en el conservatori.

El meu color preferit es el morat i el blau.

M’agrada quedar en les meues amigues i jugar i passar temps amb la meua família.

El meu llibre i la meua pel·lícula preferida son les de Harry Potter i la meua serie es Stranger Things.

 

M’agradaria viatjar a Londres, Canàries, Nova Zelanda. El meu lloc preferit on viatjar es Cedrillas

 

 

 

 
 Hola , soc Pau i aquesta es la meua descripció.

Tinc 12 anys , vaig nàixer en Gandia el 16 de gener del 2010. Tinc un germà que li diuen Joan , jo sóc el major dels dos.

El meu colors favorits son el blau, verd, roig i taronja.

M’agrada l’esport: el futbol , la natació , el pàdel i el tenis. De major vull ser futbolista.

Les meues assignatures preferides son Educació Física, Valors i Matemàtiques.

El meu animal preferit és la pantera negra.

Hola me llamo Aitor, tengo 13 años me gustan las motos y los coches deportivos.

Mi color favorito es el azul. Mis series favoritas son las de “Rápidos y furiosos” y

“Naruto”. Me gusta salir con mis amigos en bicicleta e ir con ellos a comer hamburguesas.

Tambien me gusta pasear a mi perro Max. Me gusta hacer parkour y correr.

Mi musica favorita es el phonk. Mi libro favorito es el de “Escuela gamers 2” y “Harry Potter.

Mi comida favorita es la hamburguesa y los espaguetis y odio Matemáticas. Me gustan los videoguegos como el “Minecraft”, “Fornite”,...

 
Merxe

Hola!! Soc Paula (Paula Masquefa per a diferenciar-me) i vaig a la classe de 6éB. Soc alegre, extravertida i activa. M’agraden els videojocs, la cuina, la natació, llegir, escriure, escoltar música…

M’agrada passar molt de temps amb els meus companys i amics. Les activitats que mes faig son llegir, cuinar i nadar. Espere que us agrade molt la revista de aquest any!! Una abraçada!

 

Soc Roser.

Tinc 11 anys. El meu aniversari és el 30 de juny. De major m’agradaria ser criminòloga perquè m’agrada molt el misteri, la recerca,els assasinats i els crimens. M’agrada molt jugar a volei, estar amb els meus amics i amigues, veure el trenc d’alba i les postes de sol, la platja i la piscina, l’estiu, cuinar, ballar, cantar, anar al centre comercial, passar temps amb la meua família. Els meus colors preferits son el blau, el turquesa, el aiguamarina, el blanc, el negre, el marró i el verd. Ah!, tinc cinc peixos.

Gemma

Hola soy Brahim y tengo 11 años. Me gusta jugar a fútbol, ir en bici y salir con mis amigos; tambien me gusta jugar con videojuegos, escuchar musica de todo tipo, ver la tele y salir al parque. Mis asignaturas son matemáticas y educación física.

Tengo una tortuguita que se llama Piroca y tambien tengo nueve pollitos que no tienen nombre.

Me llamo Salva Estruch Bucur, me gusta ir al parque, hablar o jugar con amigos y amigas, jugar con la tablet, jugar al futbol y leer libros de los temas que me interesan.

Me gusta ir al parque porque como he dicho puedo jugar y hablar con mis amigos y amigas. Me gusta jugar a la tablet con una aplicación llamada Roblox que tiene varios juegos dentro de ella y es multijugador es decir, puedes jugar con amigos. Me gusta jugar al futbol porque puedo estar con mis amigos y practicar ese deporte. Me gusta leer libros porque en ese momento se siente un momento de silencio de paz.

El mundo en el que me gustaria vivir seria uno en el que la gente no tenga discusiones, menos contaminacion, sin maltrato animal ni infantil, sin el racismo, machismo, sin guerras y sin la homofobia.

 

  Hola, sóc Alèxia i tinc 12 anys. Soc una xica alegre, divertida i graciosa. A mi m’agrada veure pel·lícules de comèdia, aventura i romàntiques. Iambe m’agrada dibuixar i fer manualitats. De major m'agradaria ser psicòloga per ajudar als demès amb els seus problemes

El mon en el que jo vull viure seria...
Que tot el mon poguera vestir-se com ell vullga sense que els critiquen.
Que no hi hagen guerres.
Que la gent no contamin
e.
Que tot el mon est
iguera en pau amb els coneguts i amb els desconeguts .

 

 

Més en aquesta categoria: « Entrevista a Mª José Berbegall