×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 718
Dissabte, 20 Novembre 2021 19:57

L´esport

Escrit per

Article escrit per: Paula, Ester i Roser

 

L’esport es una activitat física que realitzen  les persones o un grup de persones ,seguint certes regles i dind de un espai fisic determinat.Esta generalment  associat a la competencia de carácter formal i serveix per a millorar la salud física i mental…

Com es jugua a la pilota valenciana?

La pilota valenciana es un deport tradicional,variant de el joc de pilota,es pot practicar en varies modalitats ,en el que dos o mes contrincats formen dos equips que competeixen llancant una pilota golpejant en la ma en un guant lleuger.

Que es la natacio?

La natacio es el moviment i el desplacament  atraves de l’aigua migansant el us de les extremitats  corporals i per lo general sense utilizar ningún instrument , aguda per avançar.

Com es juga al padel?       

El padel es un esport en parella que es juga en una pala i una pilota.Ademes es necesita una pista especifica en unes caracteristiques estrucrurals diferens a els altres esports que es jugen en raqueta: es juga pegant-li a la pilota.

Com es juga a voleyball ?

És un esport d’equip que consesteix a fer pasar la pilota al camp contrari per damunt d’una xarxa col.locada transversalment al mig de la pista ,principalment mitjançant les mans,encara que les regles també permeten fer-ho amb qualsevol altra part del cos. La pilota pot ser tocada o impulsada amb colps nets ,però no pot ser aturada , agafada ni acompanyada .Per anotar un punt cal aconseguir que la pilota toque el terra al camp del rival,respectant el reglament.L’objectiu del voleybol es el equip que faga mes sets ha guanyat.