Dilluns, 24 Mai 2021 15:35

Optimist

Escrit per

By: Erika

 

QUE ÉS? L’optimist és una embarcació de vela esportiva per a nens dessenyada a l’any 1947. Ràpidament es va convertir en l’embarcació d’inici a la navegació a vela, per excel·lència.

És un vaixell simple, estable i alhora, competitiu. El número d’unitats existens al voltant del món supera les 250.000, i més de 100 països están representats en la Internacional Optimist Dinghy Association.

       

QUE ES LA REGATA? Una regata és una competició o cursa esportiva de velocitat entre embarcacions. S’acostumen a realizar-se sobre un recorregut marcat per boies o balises, normalment en forma de triangle.

 

MATERIALS MÉS IMPORTANTS:

TIMO: El timo és el més important de portar en un veler ja que és el que fa que pugues anar a la dirección que vulgues, sense ell no pots navegar.

 VELA: Generalment és una peça de tela o lámina de material plàstic, utilitzada per a propulsar una embarcació mitjançant l’acció del vent sobre ella.

 ORZA: La orza és una pesa utilitzada per a evitar la deriva produïda per el vent.

 

PER QUE HEM VA CRIDAR LA ATENCIÓ? A mi hem va cridar l’atenció per que és un esport que entrenes amb els teus amics peró després competeixes contra tots i també perqué en aquest esport competeixen xics i xiques a la volta, vos anime a que intenteu practicar-lo ja que es molt divertit!

Més en aquesta categoria: « Mesurem l'escola Diversitat funcional »